• Ételek és italok

  Ételek és italok

 • Esküvő

  Esküvő

 • Catering

  Catering

 • Céges rendezvények

  Céges rendezvények

 • Rendezvényhelyszínek

  Rendezvényhelyszínek

 • Privát party

  Privát party

Ádám Villa

Ádám Villa
Ádám Villa
Ádám Villa
Ádám Villa
Típus:Villa
Férőhely:100
Kerület:VII.
Extrák:szabadtéri szertartás, öltöző szoba, parkoló

A környezet, elhelyezkedés

Rendezvényhelyszínünk a Városliget és az 56-osok tere szomszédságában a Városligeti fasor romantikus és elegáns villasorának egyik gyöngyszeme. Budapest szívében található. Bárhonnan könnyen megközelíthető.

Cím: 1071 Bp., Városligeti fasor 35/a

A Villa adottságai

A Városligeti fasor 35/a. szám alatt található elegáns épületet 1920 körül építették Ádám Lajos sebészprofesszor és családja számára. Jelenleg - régi állapotának teljes fényében - rendezvényházként és kis létszámú esküvők helyszíneként üzemel. A több – részben összenyitható – helyiségből álló villában az asztalok elrendezését a megrendelő igényei, és az esemény létszámának függvényében számos variációban tudjuk kialakítani. A dohányzás a termekkel közvetlen kapcsolatban álló – teraszon oldható meg.

Fogadótér: a Hall Az épületbe érkező vendégek egy díszes lépcsősoron keresztül érkeznek a villa központjaként funkcionáló Hallba. Az intarzia berakásos ajtókkal, stukkós mennyezettel díszített központi tér alkalmas a rendezvények alatti vendéglátás lebonyolítására, de megfelelő egy kisebb létszámú esemény táncterének is. Ebből helyiségből nyílik a Keleti és a Nyugati szárny, illetve innen közelíthetők meg a mosdók is.         

A Keleti Szárny: A Hallból továbbhaladva balra nyílik a Villa Keleti Szárnya. Ez a terem az épületben található nagyobb oktató vagy konferenciahelyiség. Ugyanakkor megfelelő lehet a vendéglátás lebonyolítására is Privát rendezvények esetén, kialakítása alkalmassá teszi, a vacsora elfogyasztását illetve a menüsor végigkóstolása mellett lehetőséget teremt arra, hogy az éppen nem táncoló vendégek a zenekar muzsikálásától egy kicsit távolabb, kényelmesen beszélgethessenek vagy megpihenhessenek két tánc között. 

A Nyugati Szárny: Amennyiben a Hallból jobbra fordulunk, akkor érkezünk meg a Nyugati Szárnyba. Ez a helyiség a kisebb tréning- és konferencia terem. Dobogós kialakítása színházsoros berendezésű előadások megtartására éppúgy alkalmassá teszi, mint sajtótájékoztatók lebonyolítására.  Kis létszámú privát események alkalmával beépített dobogójával, és félköríves ablakos kialakításával alapállapotban megfelelő: „zenekari” állásnak az esetleges mulatsághoz. Itt a táncos lábúak kötetlenül mulathatnak, míg a pihenés és beszélgetés megoldott a másik termünkben.A 1071 Bp., Városligeti fasor 35/a. szám alatt található elegáns épületet 1920 körül építették Ádám Lajos sebészprofesszor és családja számára. Jelenleg - régi állapotának teljes fényében - rendezvényházként és kis létszámú esküvők helyszíneként üzemel. A több – részben összenyitható – helyiségből álló villában az asztalok elrendezését a megrendelő igényei, és az esemény létszámának függvényében számos variációban tudjuk kialakítani. A dohányzás a termekkel közvetlen kapcsolatban álló – teraszon oldható meg. 10- 100 fős események megrendezésére javasoljuk.


adamvilla.hu

Név:
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Esküvői helyszínek

Festetics Palota

Festetics Palota Típus: Palota
Férőhely: 100
Extrák: öltöző szoba, különterem
Kerület: VIII.

Selyemgombolyító

Selyemgombolyító Férőhely: 120
Típus: Villa
Kerület: III.
Extrák: szabadtéri szertartás, öltöző szoba, parkoló

Ádám Villa

Ádám Villa Típus: Villa
Férőhely: 100
Kerület: VII.
Extrák: szabadtéri szertartás, öltöző szoba, parkoló