Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Tavaszi céges rendezvényekhez ideális helyszín lehet a Selyemgombolyító, Óbuda szívében!

2019.04.15.

Tavaszi céges rendezvényekhez ideális helyszín lehet a Selyemgombolyító, Óbuda szívében!

A cégek többségének élete nemcsak az iroda falai között zajlik, gyakran szerveznek különféle céges rendezvényeket is; olyan eseményeket, ahol a munkáé a főszerep, de olyanokat is, ahol a munka és a szórakozás összefonódik.

céges rendezvényekA cégek többségének élete nemcsak az iroda falai között zajlik, gyakran szerveznek különféle céges rendezvényeket is; olyan eseményeket, ahol a munkáé a főszerep, de olyanokat is, ahol a munka és a szórakozás összefonódik. Természetesen nem minden iroda ideális helyszín ahhoz, hogy bármilyen eseménynek helyet adjon, és nem minden esemény alkalmas arra, hogy az iroda falai között rendezzék meg. Egy jól megválasztott rendezvényhelyszínen minden megvan, ami ahhoz kell, hogy jól sikerüljön a rendezvény; a Selyemgombolyító ilyen.

A romantikus név egy hajdani, selyemgyártással foglalkozó manufaktúra épületét rejti, ami Óbuda szívében, a 3. kerületben, zöldövezetben várja, hogy otthont adjon a tavaszi céges rendezvényeknek. Az épület jellegzetes, ovális alakja belső udvart zár körbe, a főbejárat két, kiszélesedő lépcsősorral elegáns megjelenésű. A villa körül szépen gondozott park nyújtózkodik, ami kerítéssel van elkerítve a kíváncsiskodók elől. A Selyemgobolyító tehát egy igényes, patinás, de gondosan karbantartott, történelmi épület, ami ma már elegáns helyszínül szolgál a legkülönfélébb eseményeknek, köztük akár tavaszi céges rendezvényeknek is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan rendezvényhelyszínt keres, ami a fentebb felvázolt adottságokkal rendelkezik, és tekintse meg személyesen is a híres Selyemgombolyítót! Rendezze itt a céges rendezvényeit, hiszen sokféle esemény lebonyolítására ideális ez a csodás villa. Az épület körülbelül 120 fő befogadására alkalmas, a rendezvényhelyszínek között több szoba, terem, illetve a kert is szerepel. Az épület tömegközelekdéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető, a belvárosból fél órán belül elérhető. Természetesen parkoló is a vendégek rendelkezésére áll. Workshopok, bemutatók, meetingek, de céges partyk, fogadások, sajtótájékoztatók megtartására is ideális a helyszín.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és ismerje meg jobban céges rendezvényei leendő helyszínét!

vissza