Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Színvonalas catering szolgáltatás céges családi napokra, helyszíni kiszállással is!

2019.05.07.

Színvonalas catering szolgáltatás céges családi napokra, helyszíni kiszállással is!

Egy vállalkozás a sikereit elsősorban dolgozóinak köszönheti, akik nap, mint nap lelkiismeretesen és odaadással végzik a feladataikat és mindent megtesznek a cégért.

A dolog kölcsönös, ha érzik, hogy megbecsülik őket, ha szeretnek ott dolgozni, ahol vannak, akkor a siker nem ér véget. A cégvezetésnek ezért nem szabad megfeledkeznie az alkalmazottakról és gondoskodnia kell a motiváció fenntartásáról, a jó hangulat, az összetartás meglétéről. Mi sem alkalmasabb erre egy céges családi napnál!

A céges családi napon mindenkit szívesen látnak, aki alkalmazott vagy hozzátartozó. Lehet enni és inni, beszélgetni, játszani, kicsit megismerni jobban a közösséget, munkaidőn kívül is élvezni egymás társaságát. Amennyiben szeretné biztosítani a jó hangulatot és a céges családi nap sikerét, ne feledkezzen meg az egyik legfontosabb dologról, a cateringről se! A catering a céges családi nap lelke, mert valljuk be, üres hassal nem lehet jól szórakozni.

Cégünk már nagy gyakorlattal rendelkezik catering szolgáltatás, illetve rendezvényszervezés terén is. Szinte minden típusú rendezvényre kaptunk már megbízást az állófogadástól az esküvőn keresztül a bankettig. A céges családi napok sem jelentenek számunkra kihívást. Arra törekszünk, hogy finom és változatos ételeket kínáljunk, udvarias kiszolgálást biztosítunk a szervezéstől a lebonyolításig. A helyszín nem jelent akadályt, lehet a vállalkozás telephelye, udvara vagy aulája, de sportpálya és park is, vállaljuk a helyszíni kiszállást 100 vagy akár 1000 főre is! Igény szerint eszközkölcsönzést is biztosítunk megrendelőinknek.

Amennyiben még nem talált megbízható cateringet a közelgő céges családi napra vagy a jövőben szeretne színvonalas szolgáltatást igénybe venni, keressen fel minket bizalommal, és tájékozódjon a részletekről! A weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén kérjen személyre szabott árajánlatot tőlünk céges családi napra, de ne feledje, főszezonban gyorsan fogynak a szabad időpontok!

vissza