Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Profi eszközökre lenne szüksége a vendégek fogadásához?

2018.06.19.

Profi eszközökre lenne szüksége a vendégek fogadásához?

Legyen szó egy céges találkozóról, vagy nagyobb családi rendezvényről, fontos, hogy a házigazdák megfelelően felkészüljenek a vendégek fogadására. Nem mindenkinek állnak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel megalapozhatnák a komfortot a résztvevők számára.

Legyen szó egy céges találkozóról, vagy nagyobb családi rendezvényről, fontos, hogy a házigazdák megfelelően felkészüljenek a vendégek fogadására. Nem mindenkinek állnak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel megalapozhatnák a komfortot a résztvevők számára. Ha Ön is szeretne valamilyen nagyobb ünnepséget rendezni, de nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű tányér, vagy professzionális vendéglátó eszköz, forduljon hozzánk bizalommal kölcsönzésükért!

 

Nálunk minden olyan szükséges kiegészítőt és alapvető felszerelést megtalálhat, amelyek biztosítják az ünnepségek magas színvonalát. Fontosnak tartjuk, hogy az eszközök kölcsönzése terén folyamatosan bővítsük a kínálatunkat, ezért nálunk folyamatosan újdonságokkal is találkozhat, a legújabb trendek szerinti eszközöket kölcsönözheti választékunkból.

 

Ha a szolgáltatás igénybevétele előtt további információkat szeretne megtudni az eszközkölcsönzésről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

vissza