Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Őszi esküvői helyszín? Válassza az Ádám Villát!

2019.08.21.

Őszi esküvői helyszín? Válassza az Ádám Villát!

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek az ősszel tartandó esküvők. Ez elsősorban köszönhető a kellemes időjárásnak, másrészt ebben az évszakban az egyik legszebb a természet, ez pedig például az esküvői fotók szempontjából mindenképp előnyös.

A kellemes időjárás ellenére az őszi esték már hűvösek, amikor megrendezésre kerül a lakodalom, tehát mindenképp olyan esküvői helyszínt kell találniuk a pároknak, ahol lehetőség van az esti órákban fedett, zárt térben ünnepelni a rokonokkal, barátokkal együtt. Ha Önök is ősszel fogadnak egymásnak örök hűséget, azonban még nem találták meg az említett igényeknek megfelelően esküvői helyszínt, ismerkedjenek meg az Ádám Villával!

Az Ádám Villa minden szempontból ideális, ha őszi esküvői helyszínről van szó. A villa kellemes környezetben található, ahol lehetőség van a szabadtéri és a beltéri tartózkodásra, sőt, magát a szertartást is le lehet bonyolítani a helyen. Az Ádám Villa egy rendkívül elegáns és igényes esküvői helyszín, ahol minden résztvevő jól érezheti magát és egy igazi mesebeli környezetben ünnepelhet az ifjú pár a rokonokkal, barátokkal együtt.

Ha bennünket választ, nem csupán egy ízléses esküvői helyszínt biztosítunk a nagy napra, hanem a cateringről is mi gondoskodunk. Ez hatalmas könnyebbséget jelent az ifjú párnak, hiszen nem kell máshonnan szállíttatni az ételeket a helyszínre. Minőségi alapanyagokból dolgozunk, szinte bármilyen ételt el tudunk készíteni, amiről úgy gondolja, hogy ideális lenne ünnepi menüként.

Az Ádám Villában biztosan felejthetetlen lesz a nagy nap! Az esküvői helyszín könnyedén megközelíthető helyen található, így, ha vannak vendégek, akik tömegközlekedéssel érkeznének, nem jelent számukra kihívást a Villa megtalálása.

Foglalja le már most igényes esküvői helyszínünket, adja le igényét a cateringgel kapcsolatban, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre bármilyen kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban!

vissza