Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

2018.10.25.

Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

Az őszi időszakban rengeteg céges rendezvénnyel lehet találkozni Budapesten. Ezek az események minden szempontból fontosak a vállalkozások számára, ugyanis mivel itt az év vége, főként az éves munkával és a jövőbeli tervekkel kapcsolatban folynak az értekezések.

Ilyenkor rengeteg információ elhangzik, így nem csoda, ha a résztvevők elfáradnak, és pár perces pihenőre van szükségük. Ha Ön is céges rendezvényt szervez Budapesten, ne feledkezzen meg a résztvevők étkeztetéséről!

A céges rendezvények egy-egy nagyobb szünetében, vagy az esemény végén egy állófogadás ideális megoldásnak bizonyul az étkeztetéshez. Egyrészt nincs szükség terítésre, másrészt ebben a formában a viszonylag gyors étkezés garantált, így akár a rendezvény nagy, húsz, vagy harminc perces szünetébe is be lehet iktatni az állófogadást. Az ily módon tálalt ételeknek senki sem fog tudni ellenállni, emellett egy állófogadássala tiszteletét is kifejezheti a résztvevők iránt, ez pedig üzleti szempontból mindenképp előnyös helyzeteket teremt a jövőben.

Biztosítson állófogadást az őszi céges rendezvényre Budapesten! A szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

vissza