Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

2019.01.21.

Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

A decemberi időszakban számos céges rendezvénnyel lehet találkozni, hiszen ily módon közösen is megünnepelhetik a munkatársak a karácsonyt, illetve az év végét. Az ünnepléssel teli hónap után természetes, hogy a januárt senki sem várja a dolgozók közül, hiszen vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

Ilyenkor a legtöbb munkatárs képes veszíteni a lendületéből, munkakedvéből, ami értelemszerűen az adott vállalkozás hátrányává válik. Ha Ön nem szeretné, hogy cége ilyen helyzetbe kerüljön, és inkább aktivizálná a munkatársakat, kezdeményezze az évindító céges rendezvény megszervezését!

Az évindító céges rendezvény nemcsak a munkatársak aktivizálása miatt bizonyul ideális választásnak, hanem a szervezés szempontjából is. Ilyenkor rengeteg helyszín közül válogathat, ráadásul jóval kedvezőbb áron, mint például a karácsonyi időszakban. Egy ilyen rendezvényen a munkatársak valóban felszabadultan érezhetik magukat, hiszen decemberben hiába ünnepelnek, az év végi hajtás, stressz folyamatosan nyomást gyakorol rájuk és nem képesek igazán ellazulni.

Ha szeretné kihasználni az évindító céges rendezvény előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és bízza ránk a szervezést!

vissza