Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Konferenciáján a cateringet belvárosi helyszíneken is biztosítjuk!

2018.09.05.

A nyár a kikapcsolódásról és a pihenésről szól, ezért ezt az időszakot a legtöbb munkahely rendkívül rugalmasan kezeli, azonban ősztől már teljes erejével azon kell lennie mindenkinek, hogy az adott vállalkozás tovább fejlődjön, ezért szeptembertől kezdve számos céges konferencia kerül megrendezésre. Ilyenkor már az év végére készülnek a vállalkozások, illetve a jövőbeli ütemtervekről egyeztetnek.

Ahhoz, hogy ezek a konferenciák sikeresek legyenek, szükséges, hogy a cateringről is gondoskodjanak a szervezők, hiszen ezek az események egész naposak, éhesen pedig nem lehet eredményeket elérni.

Ha Ön ínycsiklandó fogásokkal szeretné meglepni a vendégeket, bízza ránk a konferenciaszervezést! Nekünk az sem jelent problémát, ha az esemény belvárosi helyszínen kerül megrendezésre, ugyanis a cateringtől kezdve számos olyan fontos részletre odafigyelünk, amitől élvezetessé válik a rendezvény. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek a konferenciaszervezésben, ennek köszönhetően valóban magas színvonalú esemény keretein belül értekezhetnek a céges ügyekről.

A konferenciaszervezés megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

vissza