Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

2018.11.12.

Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

Lassan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsonyi szezon. Ilyenkor megszaporodnak mindenhol a céges rendezvények, ünnepségek, amelyeken főként a dolgozók, esetleg a fontosabb üzleti partnerek vesznek részt. Ezeknek a megszervezése sokszor egy-két emberre hárul, akiknek ráadásul nincs nagy tapasztalatuk a rendezvényszervezésben. Cégünk ebben tud segíteni!

A céges rendezvények szervezése összetett feladat, sok részfolyamatból áll. Meg kell találni a megfelelő helyszínt, biztosítani kell a cateringet, valamilyen szórakoztató műsort és persze gondoskodni kell a meghívókról is. Ez sok telefonálgatással, érdeklődéssel, intézkedéssel jár, és ráadásul nem is biztos, hogy egyből sikerül megtalálni mindenből a legjobbat. Azonban a céges rendezvény sikerén több múlik, mint gondolnánk! Ez kiváló lehetőség a munkatársaknak egy kis kikapcsolódásra, a cég iránti lojalitás mélyítésére, a csapat összekovácsolódására.

Karácsonyi céges rendezvénnyel kapcsolatban keresgél? Forduljon hozzánk elérhetőségeinken, tapasztalt kollégáinkra mindenben számíthat!

vissza