Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Esküvői helyszíneink catering szolgáltatással egyben is foglalhatóak!

2019.07.15.

Esküvői helyszíneink catering szolgáltatással egyben is foglalhatóak!

Egy esküvő megszervezése rengeteg feladattal és utánajárással jár. Ruhákat kell próbálni, meg kell rendelni a díszítést, a meghívókat és közben oda kell rá figyelni, hogy megtaláljuk az ideális helyszínt és cateringes céget.

Mit szólna, ha azt mondanánk, hogy ne kutakodjon tovább, mi levesszük a terhet a válláról és mindent megszervezünk Önnek? Cégünk egyik fő tevékenysége az esküvőszervezés, melynek keretein belül minden feladatot elvégzünk, ami ahhoz kell, hogy a nagy nap tökéletes lehessen. Esküvő helyszínek széles választékával állunk kapcsolatban, melyek akár catering szolgáltatással egyben is foglalhatóak. Köztük is igen népszerű az Ádám Villa, ami a főváros szívében található, gyönyörű, egyedi környezetben.

Az esküvő helyszínek közötti választásnál sok szempontot érdemes figyelembe venni. Ha a szertartás maga máshol lesz, fontos, hogy onnan a lagzi helyszíne könnyen megközelíthető legyen. Ha pedig mindent egy helyen szeretnénk lebonyolítani, akkor ezt figyelembe véve kell kiválasztani az esküvői helyszínt is! Az Ádám Villa mindkét esetben jó választás, hiszen Budapest frekventált területén található, ugyanakkor elegendő hely van arra is, hogy a szertartásra ott, szabadtéri környezetben kerülhessen sor.

Fontos azt is figyelembe venni, hogy az esküvői helyszín mekkora kapacitással rendelkezik. Nem érdemes túl nagyot sem foglalni, de természetesen az sem előnyös, ha alig fér be a terembe a társaság. Kis és közepes esküvőkhöz jó szívvel ajánljuk az Ádám Villát, amely maximum 100 fő befogadására alkalmas.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kinézett esküvői helyszínen tudnak-e cateringet is biztosítani. Ha igen, érdemes elmenni egy próbavacsorára, és megízlelni fogásokat, valamint bejárni a területet.

Ha az ideális esküvői helyszínt keresik, ami cateringgel együtt is foglalható, válasszák az Ádám Villát!  Részletes tájékoztatásért forduljanak hozzánk bizalommal, cégünkre A-tól Z-ig rábízhatják az esküvőszervezést!

vissza