Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Céges rendezvény-, vagy konferenciahelyszínt keres? Ismerkedjen meg az Ádám Villával!

2019.03.20.

Céges rendezvény-, vagy konferenciahelyszínt keres? Ismerkedjen meg az Ádám Villával!

Ahogyan más események megszervezésekor, úgy a céges rendezvények és konferenciák esetében is komoly kihívást jelent a szervezőknek, hogy megleljék az ideális helyszínt.

A választék igencsak bőséges, viszont mindenképp érdemes olyan rendezvényhelyszínt választani, ami képes megadni az esemény nívóját. Ha a céges rendezvényhez, konferenciához Ön még nem találta meg ennek megfelelően az ideális helyszínt, ne kutasson tovább, ismerkedjen meg az Ádám Villával!

Az Ádám Villa minden olyan kritériumnak megfelel, amik felmerülhetnek egy céges rendezvény, vagy konferencia helyszínével kapcsolatban. A villa Budapesten található, igényes környezetben, a Városliget közelében, ez pedig a megközelítést tekintve is pozitívum, hiszen a céges rendezvényre hivatalos vendégek könnyedén odatalálhatnak az esemény helyszínére autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Az épület már küllemében az eleganciáról árulkodik, ezért nem véletlen, hogy a Liget-villasor egyik gyöngyszemének számít az Ádám Villa. Nincs olyan ember, akit ne bűvölnének el már első látásra az épület romantikus, neobarokk jegyei, így biztos lehet benne, hogy vendégei már a helyszínre megérkezve is el lesznek ragadtatva, és közülük többen is elismerésüket fogják kifejezni a rendezvényhelyszín kiválasztása miatt.

Az Ádám Villa belső tereinek látványa mellett sem lehet szó nélkülelmenni. Harmonikusak, ízlésesek, ráadásul jól kihasználhatóak, összenyithatóak. Az elszeparálható termeknek köszönhetően másképp is megközelítheti a céges eseményt, konferenciát, ha az esemény jellege ezt megkövetelné. A vendégek kényelmesen el fognak férni a rendezvényhelyszínen; az Ádám Villában garantáltan mindenki jól fogja magát érezni!

Nyűgözze le Ön is ügyfeleit, üzleti partnereit egy nívós eseménnyel! Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen tartaná céges rendezvényét,vagy konferenciáját az Ádám Villában, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje kollégáink közreműködését a foglalásban az esemény időpontjának megfelelően!

vissza