• Ételek és italok

  Ételek és italok

 • Esküvő

  Esküvő

 • Catering

  Catering

 • Céges rendezvények

  Céges rendezvények

 • Rendezvényhelyszínek

  Rendezvényhelyszínek

 • Privát party

  Privát party

Céges családi napokat, rendezvényeket, kitelepüléssel is vállalunk!

2019.06.25.

Céges családi napokat, rendezvényeket, kitelepüléssel is vállalunk!

Manapság egyre jellemzőbbek azok a céges rendezvények, ahol a dolgozók mellett családjukat is vendégül látja a munkáltató, elsősorban azért, hogy így fejezze ki a köszöntetét a munkavállalók felé.

Ilyenkor rengeteg izgalmas programmal készülnek az eseményre, amiről természetesen a finom fogások sem hiányozhatnak. Sok céges rendezvény esetében a résztvevők saját maguk főznek bográcsban, azonban nem ritka, hogy a vezetőség inkább azt szeretné, hogy a programokra koncentrálhassanak a résztvevők, ezért az ételeket inkább külsős cégre bíznák. Ha Ön is inkább másra bízná a fogásokat a családi céges rendezvényen, keressen bennünket bizalommal!

 

Ha az esemény körülményei úgy kívánják meg, abban az esetben a családi céges rendezvényeket akár kitelepüléssel is vállaljuk, ennek köszönhetően Ön százszázalékban a vendégekkel fog tudni foglalkozni. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, azért, mert tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire meg tudja alapozni a kiváló hangulatot az, ha a vendégek finom ételeket fogyaszthatnak. Csakis minőségi, friss, válogatott alapanyagokból dolgozunk azért, hogy az ízlelőbimbók kényeztetésén túl, el is kápráztathassuk a résztvevőket. Az ételekkel kapcsolatban bátran szabadjára engedheti a fantáziáját, ugyanis elképzeléseihez teljes mértékben alkalmazkodunk, azonban, ha tanácstalan, kollégáink kiváló ötletei biztosan meg fogják Önt ihletni a menüvel kapcsolatban. Amennyiben gyerekek is részt vesznek majd a családi céges rendezvényen, érdemes olyan menüt összeállíttatni, amiben ők is megtalálják majd a kedvenceiket.

 

Szeretné, hogy családi céges rendezvényére minden résztvevő örömmel emlékezzen vissza? Ne feledkezzen meg a kiváló ételekről, melyekről cégünk akár kitelepüléssel is gondoskodik! Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen ránk bízná családi céges rendezvényét, vagy előzetesen kérdései lennének szolgáltatásainkkal, ételeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

vissza

Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Esküvői helyszínek

Selyemgombolyító

Selyemgombolyító Férőhely: 120
Típus: Villa
Kerület: III.
Extrák: szabadtéri szertartás, öltöző szoba, parkoló

Festetics Palota

Festetics Palota Típus: Palota
Férőhely: 100
Extrák: öltöző szoba, különterem
Kerület: VIII.

Ádám Villa

Ádám Villa Típus: Villa
Férőhely: 100
Kerület: VII.
Extrák: szabadtéri szertartás, öltöző szoba, parkoló