Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Céges családi napokat, rendezvényeket, kitelepüléssel is vállalunk!

2019.06.25.

Céges családi napokat, rendezvényeket, kitelepüléssel is vállalunk!

Manapság egyre jellemzőbbek azok a céges rendezvények, ahol a dolgozók mellett családjukat is vendégül látja a munkáltató, elsősorban azért, hogy így fejezze ki a köszöntetét a munkavállalók felé.

Ilyenkor rengeteg izgalmas programmal készülnek az eseményre, amiről természetesen a finom fogások sem hiányozhatnak. Sok céges rendezvény esetében a résztvevők saját maguk főznek bográcsban, azonban nem ritka, hogy a vezetőség inkább azt szeretné, hogy a programokra koncentrálhassanak a résztvevők, ezért az ételeket inkább külsős cégre bíznák. Ha Ön is inkább másra bízná a fogásokat a családi céges rendezvényen, keressen bennünket bizalommal!

 

Ha az esemény körülményei úgy kívánják meg, abban az esetben a családi céges rendezvényeket akár kitelepüléssel is vállaljuk, ennek köszönhetően Ön százszázalékban a vendégekkel fog tudni foglalkozni. Szolgáltatásunkkal kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, azért, mert tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire meg tudja alapozni a kiváló hangulatot az, ha a vendégek finom ételeket fogyaszthatnak. Csakis minőségi, friss, válogatott alapanyagokból dolgozunk azért, hogy az ízlelőbimbók kényeztetésén túl, el is kápráztathassuk a résztvevőket. Az ételekkel kapcsolatban bátran szabadjára engedheti a fantáziáját, ugyanis elképzeléseihez teljes mértékben alkalmazkodunk, azonban, ha tanácstalan, kollégáink kiváló ötletei biztosan meg fogják Önt ihletni a menüvel kapcsolatban. Amennyiben gyerekek is részt vesznek majd a családi céges rendezvényen, érdemes olyan menüt összeállíttatni, amiben ők is megtalálják majd a kedvenceiket.

 

Szeretné, hogy családi céges rendezvényére minden résztvevő örömmel emlékezzen vissza? Ne feledkezzen meg a kiváló ételekről, melyekről cégünk akár kitelepüléssel is gondoskodik! Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen ránk bízná családi céges rendezvényét, vagy előzetesen kérdései lennének szolgáltatásainkkal, ételeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

vissza