Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Állófogadás konferencia közben, vagy után!

2018.08.02.

Állófogadás konferencia közben, vagy után!

Munka közben megéhezik az ember, és igaz ez a szellemi munkára is. Konferenciák, workshopok, vagy előadások alkalmával érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendezvényszervezésbe a cateringet is belevesszük.

Az állófogadások minden esetben fontos részei az egész rendezvénynek: egyrészt felfrissülést jelentenek a résztvevőknek, másrészt emelik az esemény fényét. A több napos, hosszú órákig tartó megfeszített figyelem és szellemi munka is kimeríti az embert, így az állófogadásokon egy kis svédasztalos kóstoló, miniszendvicsek, friss kávé, vagy aprósütemények kíséretében a vendégek kinyújtóztathatják a lábukat, miközben az éhségüket is csillapítják. Az állófogadás nem csak arra ad alkalmat, hogy a vendégek újra koncentrálni tudjanak az előttük álló konferencia hátralévő részére, de arra is, hogy ismerkedjenek és kapcsolatokat építsenek.

Keresse catering cégünket bizalommal elérhetőségeinken, és bízza ránk az állófogadások szervezését konferenciákra! Gondoskodunk arról, hogy minőségi és változatos ellátásban legyen része a résztvevőknek!

vissza