Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Blog

Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

2018.11.12. Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

Lassan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsonyi szezon. Ilyenkor megszaporodnak mindenhol a céges rendezvények, ünnepségek, amelyeken főként a dolgozók, esetleg a fontosabb üzleti partnerek vesznek részt. Ezeknek a megszervezése sokszor egy-két emberre hárul, akiknek ráadásul nincs nagy tapasztalatuk a rendezvényszervezésben. Cégünk ebben tud segíteni!

tovább

Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

2018.10.25. Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

Az őszi időszakban rengeteg céges rendezvénnyel lehet találkozni Budapesten. Ezek az események minden szempontból fontosak a vállalkozások számára, ugyanis mivel itt az év vége, főként az éves munkával és a jövőbeli tervekkel kapcsolatban folynak az értekezések.

tovább

Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

2018.10.02. Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, aminek a felelőssége és szinte minden feladata az ifjú pár vállát nyomja. Pedig, ha okosan döntenek és körültekintően választanak, akkor elérhetik, hogy könnyedén és egyszerűen megvalósuljanak, az olyan elsőre ijesztőnek tűnő dolgok, mint amilyen a tökéletes esküvői menü összerakása, vagy akár az este nagyobb eseményeinek lebonyolítása, koordinálása.

tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

2018.10.02. Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

Felejthetetlen esküvőről álmodik? Olyanról, ami valóban álomszerű, mint a mesekönyvekben? Ehhez szükség van egy tökéletes helyszínre is, ami méltó a nagyszabású esküvői álmokhoz. Mit szólna például egy kastélyhoz vagy villához?

tovább

Az állófogadás a konferencia fénypontja!

2018.09.21. Az állófogadás a konferencia fénypontja!

A nyári uborkaszezont követően, az ősszel együtt elérkezik a rendezvények időszaka. Ilyenkor már megkezdődnek a konferenciák, előadások, szimpóziumok. Egy konferencián nemcsak az előadások miatt vesznek részt a meghívottak, de a kapcsolatépítés is része a rendezvénynek. Az új ismeretségek megkötésére és a régiek ápolására pedig mi más lenne alkalmasabb, mint egy állófogadás.

tovább

Konferenciáján a cateringet belvárosi helyszíneken is biztosítjuk!

2018.09.05.

A nyár a kikapcsolódásról és a pihenésről szól, ezért ezt az időszakot a legtöbb munkahely rendkívül rugalmasan kezeli, azonban ősztől már teljes erejével azon kell lennie mindenkinek, hogy az adott vállalkozás tovább fejlődjön, ezért szeptembertől kezdve számos céges konferencia kerül megrendezésre. Ilyenkor már az év végére készülnek a vállalkozások, illetve a jövőbeli ütemtervekről egyeztetnek.

tovább

Céges rendezvénnyel köszönné meg az alkalmazottak éves munkáját?

2018.09.05. Céges rendezvénnyel köszönné meg az alkalmazottak éves munkáját?

A december nemcsak a családi ünnepségekről szól, hanem a céges rendezvényekről is. Ilyenkor nem egy vállalkozás dönt amellett, hogy egy hatalmas ünnepség keretein belül köszönik meg a kollegák és az alkalmazottak éves munkáját. Azonban vannak olyanok, akik ebből az időszakból kicsúsznak. Ha Ön is ebbe a szituációba került, ne essen kétségbe, hiszen van erre egy sokkal jobb ötletünk!

tovább

Évindító rendezvényét is bízza ránk!

2018.09.05. Évindító rendezvényét is bízza ránk!

Céges rendezvényt szeretne szervezni, amit hamarosan nyélbe kellene ütni, de még nem döntött, hogy melyik catering cégre bízza a vendéglátás lebonyolítását? Forduljon hozzánk bizalommal, és mi gondoskodunk a nívós vendéglátásról!

tovább

Mi legyen a menü a céges farsangon? Szendvics parti!

2018.09.05. Mi legyen a menü a céges farsangon? Szendvics parti!

A jelmezes eseményekért nemcsak a gyerekek rajonganak, hanem a felnőttek is, így nem véletlen, hogy a farsangot nemcsak iskolákban és óvodákban ünneplik, hanem céges rendezvény keretein belül is. Ha Ön is farsangi ünnepséggel színesítené meg a szürke hétköznapokat munkatársai számára, azonban nem tudja, hogy milyen különlegességet csempészhetne a rendezvénybe, döntsön a szendvics parti mellett!

tovább

Profi eszközök a vendégfogadáshoz

2018.08.02. Profi eszközök a vendégfogadáshoz

Legyen szó egy céges találkozóról, vagy nagyobb családi rendezvényről, fontos, hogy a házigazdák megfelelően felkészüljenek a vendégek fogadására. Nem mindenkinek állnak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel megalapozhatnák a komfortot a résztvevők számára. Ha Ön is szeretne valamilyen nagyobb ünnepséget rendezni, de nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű tányér, vagy professzionális vendéglátó eszköz, forduljon hozzánk bizalommal kölcsönzésükért!

tovább