Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Blog

Az esküvő megszervezésének lépései: csak ki ne maradjon valami!

2019.02.14. Az esküvő megszervezésének lépései: csak ki ne maradjon valami!

Az eljegyzés mámoros pillanati után jön a nagy eszmélés, és a pár ráébred, hogy most jön még a java, vagyis az esküvő megszervezése! Az esküvőt megszervezni nem lehet másként, csakis tudatosan, szervezetten, különben káoszba fullad az egész. A legjobb, ha pontos lista készül a teendőkről, és természetesen mindenre elegendő időt hagy a pár.

tovább

Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

2019.01.21. Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

A decemberi időszakban számos céges rendezvénnyel lehet találkozni, hiszen ily módon közösen is megünnepelhetik a munkatársak a karácsonyt, illetve az év végét. Az ünnepléssel teli hónap után természetes, hogy a januárt senki sem várja a dolgozók közül, hiszen vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

tovább

Készüljön az év eleji céges kick-off rendezvényekre!

2018.12.12. Készüljön az év eleji céges kick-off rendezvényekre!

A december még ugyan javában tart, rengeteg feladatot tartogat az év vége, határidőkkel fut versenyt mindenki. Az élet azonban utána sem áll meg, sőt már feltűnnek az újabb kihívások. Aki távolabb tekint, az már az újabb év eseményeinek szervezésébe is belefogott.

tovább

Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

2018.11.12. Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

Lassan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsonyi szezon. Ilyenkor megszaporodnak mindenhol a céges rendezvények, ünnepségek, amelyeken főként a dolgozók, esetleg a fontosabb üzleti partnerek vesznek részt. Ezeknek a megszervezése sokszor egy-két emberre hárul, akiknek ráadásul nincs nagy tapasztalatuk a rendezvényszervezésben. Cégünk ebben tud segíteni!

tovább

Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

2018.10.25. Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

Az őszi időszakban rengeteg céges rendezvénnyel lehet találkozni Budapesten. Ezek az események minden szempontból fontosak a vállalkozások számára, ugyanis mivel itt az év vége, főként az éves munkával és a jövőbeli tervekkel kapcsolatban folynak az értekezések.

tovább

Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

2018.10.02. Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, aminek a felelőssége és szinte minden feladata az ifjú pár vállát nyomja. Pedig, ha okosan döntenek és körültekintően választanak, akkor elérhetik, hogy könnyedén és egyszerűen megvalósuljanak, az olyan elsőre ijesztőnek tűnő dolgok, mint amilyen a tökéletes esküvői menü összerakása, vagy akár az este nagyobb eseményeinek lebonyolítása, koordinálása.

tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

2018.10.02. Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

Felejthetetlen esküvőről álmodik? Olyanról, ami valóban álomszerű, mint a mesekönyvekben? Ehhez szükség van egy tökéletes helyszínre is, ami méltó a nagyszabású esküvői álmokhoz. Mit szólna például egy kastélyhoz vagy villához?

tovább

Az állófogadás a konferencia fénypontja!

2018.09.21. Az állófogadás a konferencia fénypontja!

A nyári uborkaszezont követően, az ősszel együtt elérkezik a rendezvények időszaka. Ilyenkor már megkezdődnek a konferenciák, előadások, szimpóziumok. Egy konferencián nemcsak az előadások miatt vesznek részt a meghívottak, de a kapcsolatépítés is része a rendezvénynek. Az új ismeretségek megkötésére és a régiek ápolására pedig mi más lenne alkalmasabb, mint egy állófogadás.

tovább

Konferenciáján a cateringet belvárosi helyszíneken is biztosítjuk!

2018.09.05.

A nyár a kikapcsolódásról és a pihenésről szól, ezért ezt az időszakot a legtöbb munkahely rendkívül rugalmasan kezeli, azonban ősztől már teljes erejével azon kell lennie mindenkinek, hogy az adott vállalkozás tovább fejlődjön, ezért szeptembertől kezdve számos céges konferencia kerül megrendezésre. Ilyenkor már az év végére készülnek a vállalkozások, illetve a jövőbeli ütemtervekről egyeztetnek.

tovább

Céges rendezvénnyel köszönné meg az alkalmazottak éves munkáját?

2018.09.05. Céges rendezvénnyel köszönné meg az alkalmazottak éves munkáját?

A december nemcsak a családi ünnepségekről szól, hanem a céges rendezvényekről is. Ilyenkor nem egy vállalkozás dönt amellett, hogy egy hatalmas ünnepség keretein belül köszönik meg a kollegák és az alkalmazottak éves munkáját. Azonban vannak olyanok, akik ebből az időszakból kicsúsznak. Ha Ön is ebbe a szituációba került, ne essen kétségbe, hiszen van erre egy sokkal jobb ötletünk!

tovább