Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Blog

Tavaszi céges rendezvényekhez ideális helyszín lehet a Selyemgombolyító, Óbuda szívében!

2019.04.15. Tavaszi céges rendezvényekhez ideális helyszín lehet a Selyemgombolyító, Óbuda szívében!

A cégek többségének élete nemcsak az iroda falai között zajlik, gyakran szerveznek különféle céges rendezvényeket is; olyan eseményeket, ahol a munkáé a főszerep, de olyanokat is, ahol a munka és a szórakozás összefonódik.

tovább

Céges rendezvény-, vagy konferenciahelyszínt keres? Ismerkedjen meg az Ádám Villával!

2019.03.20. Céges rendezvény-, vagy konferenciahelyszínt keres? Ismerkedjen meg az Ádám Villával!

Ahogyan más események megszervezésekor, úgy a céges rendezvények és konferenciák esetében is komoly kihívást jelent a szervezőknek, hogy megleljék az ideális helyszínt.

tovább

Az esküvő megszervezésének lépései: csak ki ne maradjon valami!

2019.02.14. Az esküvő megszervezésének lépései: csak ki ne maradjon valami!

Az eljegyzés mámoros pillanati után jön a nagy eszmélés, és a pár ráébred, hogy most jön még a java, vagyis az esküvő megszervezése! Az esküvőt megszervezni nem lehet másként, csakis tudatosan, szervezetten, különben káoszba fullad az egész. A legjobb, ha pontos lista készül a teendőkről, és természetesen mindenre elegendő időt hagy a pár.

tovább

Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

2019.01.21. Miért érdemes egy cégnek évindító rendezvényt szerveznie?

A decemberi időszakban számos céges rendezvénnyel lehet találkozni, hiszen ily módon közösen is megünnepelhetik a munkatársak a karácsonyt, illetve az év végét. Az ünnepléssel teli hónap után természetes, hogy a januárt senki sem várja a dolgozók közül, hiszen vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

tovább

Készüljön az év eleji céges kick-off rendezvényekre!

2018.12.12. Készüljön az év eleji céges kick-off rendezvényekre!

A december még ugyan javában tart, rengeteg feladatot tartogat az év vége, határidőkkel fut versenyt mindenki. Az élet azonban utána sem áll meg, sőt már feltűnnek az újabb kihívások. Aki távolabb tekint, az már az újabb év eseményeinek szervezésébe is belefogott.

tovább

Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

2018.11.12. Készüljön időben az év végi céges rendezvényekre!

Lassan közeleg az év vége, nyakunkon a karácsonyi szezon. Ilyenkor megszaporodnak mindenhol a céges rendezvények, ünnepségek, amelyeken főként a dolgozók, esetleg a fontosabb üzleti partnerek vesznek részt. Ezeknek a megszervezése sokszor egy-két emberre hárul, akiknek ráadásul nincs nagy tapasztalatuk a rendezvényszervezésben. Cégünk ebben tud segíteni!

tovább

Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

2018.10.25. Őszi céges rendezvények Budapesten: az étkeztetéshez az állófogadás az ideális!

Az őszi időszakban rengeteg céges rendezvénnyel lehet találkozni Budapesten. Ezek az események minden szempontból fontosak a vállalkozások számára, ugyanis mivel itt az év vége, főként az éves munkával és a jövőbeli tervekkel kapcsolatban folynak az értekezések.

tovább

Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

2018.10.02. Milyen előnyökkel jár a catering szolgáltatás?

Egy esküvő megszervezése hatalmas feladat, aminek a felelőssége és szinte minden feladata az ifjú pár vállát nyomja. Pedig, ha okosan döntenek és körültekintően választanak, akkor elérhetik, hogy könnyedén és egyszerűen megvalósuljanak, az olyan elsőre ijesztőnek tűnő dolgok, mint amilyen a tökéletes esküvői menü összerakása, vagy akár az este nagyobb eseményeinek lebonyolítása, koordinálása.

tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

2018.10.02. Budapesti rendezvényhelyszínek: esküvő a szabadban

Felejthetetlen esküvőről álmodik? Olyanról, ami valóban álomszerű, mint a mesekönyvekben? Ehhez szükség van egy tökéletes helyszínre is, ami méltó a nagyszabású esküvői álmokhoz. Mit szólna például egy kastélyhoz vagy villához?

tovább

Az állófogadás a konferencia fénypontja!

2018.09.21. Az állófogadás a konferencia fénypontja!

A nyári uborkaszezont követően, az ősszel együtt elérkezik a rendezvények időszaka. Ilyenkor már megkezdődnek a konferenciák, előadások, szimpóziumok. Egy konferencián nemcsak az előadások miatt vesznek részt a meghívottak, de a kapcsolatépítés is része a rendezvénynek. Az új ismeretségek megkötésére és a régiek ápolására pedig mi más lenne alkalmasabb, mint egy állófogadás.

tovább