Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Google+

Blog

Profi eszközök a vendégfogadáshoz

2018.08.02. Profi eszközök a vendégfogadáshoz

Legyen szó egy céges találkozóról, vagy nagyobb családi rendezvényről, fontos, hogy a házigazdák megfelelően felkészüljenek a vendégek fogadására. Nem mindenkinek állnak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel megalapozhatnák a komfortot a résztvevők számára. Ha Ön is szeretne valamilyen nagyobb ünnepséget rendezni, de nem áll rendelkezésre kellő mennyiségű tányér, vagy professzionális vendéglátó eszköz, forduljon hozzánk bizalommal kölcsönzésükért!

tovább

Állófogadás konferencia közben, vagy után!

2018.08.02. Állófogadás konferencia közben, vagy után!

Munka közben megéhezik az ember, és igaz ez a szellemi munkára is. Konferenciák, workshopok, vagy előadások alkalmával érdemes úgy kalkulálni, hogy a rendezvényszervezésbe a cateringet is belevesszük.

tovább

Profi eszközökre lenne szüksége a vendégek fogadásához?

2018.06.19. Profi eszközökre lenne szüksége a vendégek fogadásához?

Legyen szó egy céges találkozóról, vagy nagyobb családi rendezvényről, fontos, hogy a házigazdák megfelelően felkészüljenek a vendégek fogadására. Nem mindenkinek állnak rendelkezésre olyan eszközök, amelyekkel megalapozhatnák a komfortot a résztvevők számára.

tovább

Grill-partyk, szabadtéri rendezvények, családi napok szervezése!

2018.06.19. Grill-partyk, szabadtéri rendezvények, családi napok szervezése!

Ha nyárról van szó, mindennél nagyobb népszerűségnek örvendenek a szabadtéri rendezvények. Egy szabadtéri rendezvény, grill-party, vagy családi nap a szabadban minden vendég számára vonzó program. Már csak meg kell szervezni! Ne feledkezzen meg arról sem, hogy mit fog adni a vendégeknek enni! Mi legyen a cateringgel? Bízza ránk! Vállaljuk grill-partyk, szabadtéri rendezvények, családi napok szervezését, méghozzá a legjobb tudásunk szerint!

tovább