Elérhetőség

IKON Catering Hungary Kft.

1153 Bp., Bethlen Gábor u. 76.

Szabó Péter ügyvezető 

+36-30/729-7184

www.ikoncatering.hu

www.rendezvenyek-eskuvo.hu

szabo.peter@ikoncatering.hu

Facebook

Budapesti Történeti Múzeum- Budai vár - Barokk Csarnok

Budapesti Történeti Múzeum- Budai vár - Barokk Csarnok
Típus:Csarnok
Férőhely:200
Kerület:I.
Extrák:szabadtéri szertartás, öltöző szoba, akadálymentesített

Budapesti Történeti Múzeum

1014 Budapest, Szent György tér 2/E.

 

Budapest egyik legfrekventáltabb helyén a Budai vár impozáns barokk palotájában helyezkedik el a Budapesti Történeti Múzeum, melyet 2009-ben újítottak fel. Ma a Palotanegyed a főváros egyik legjelentősebb kulturális központja. A Budapesti Történeti Múzeum őrzi a régi középkori vár, a város és a palota feltárt emlékeit.

Egy itt megvalósult esküvő után a vendégek méltán érezhetik azt, hogy egy rövid időre is, de ők is részesei lehettek a történelemnek, az itt feltáruló történelmi emlékek kapcsán.

 

Megközelíthetőség

A Budapesti Történeti Múzeum Budavári Palota "E" épületében található. Megközelíthető a Clark Ádám térről a Siklóval, a Széll Kálmán térről "kis" Várbusszal és a Deák térről 16-os autóbusszal. Ezek megállóitól rövid sétával érhetik el a Múzeumot. Autóval érkezőknek a Budavári Palota környezetében, a Dózsa György téri és Palota úti parkolót javasoljuk, amely az esti órákban és hétvégén ingyenes. Közvetlen a Múzeum előtt is meg lehet állni autóval, ehhez behajtási engedély szükséges, illetve a parkolás díja bruttó 525 Ft /óra/autó (az árak tájékoztató jellegűek, a vár díjazási szabályainak megfelelően változhat!)

 

Barokk csarnok -klasszikus elegancia

Magával ragadó a márványlapokkal borított, fedett belső udvar. A Barokk Csarnok 400 m2 alapterületű, ültetett fogadás és díszétkezés esetén 150-200 fő befogadására, állófogadás esetén legfeljebb 300 fő befogadására alkalmas. Az üvegkupola alatti, két emelet magasságú, rendkívül impozáns terem méltó helyszíne lehet az esküvőnek. A magasztos környezet több berendezési lehetőséget is kínál. Dohányzás megoldható a teraszon.

A vacsora elfogyasztására és az esti bulira javasoljuk, amennyiben a létszám 100 főt meghaladja.  

Név:*
E-mail cím:*
Telefon:*
Üzenet:*
Név:*
E-mail cím:*
Hozzászólás:*
Még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!